Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Την Δευτέρα 05 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των οινοποιών και οινολόγων και ψηφίστηκε από τους παρευρισκόμενους μια τριμελής επιτροπή που θα οργανώσει την επόμενη  έκθεση Αχαϊκών οίνων με το δυνατόν χαμηλότερο κοστολόγιο, αλλά σε πιο κεντρικό σημείο.
Αυτή η κίνηση θα αποτελέσει άλλη μια κίνηση προβολής και διαφήμισης των τοπικών οίνων.
Όμως, το πιο σημαντικό που σε κάθε συνάντησή μας σημειώνεται είναι η ανάγκη της δημιουργίας του συλλόγου των οινοποιών Αχαϊας. Λόγω αυτής της ανάγκης θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε όλα τα οινοποιεία του νομού μας με μία επιστολή, αλλά και με αναφορά στον τύπο και στο διαδίκτυο ότι στην επόμενη συνάντησή μας την Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 20:00 στα γραφεία του εκπολιτιστικού συλλόγου που μας φιλοξενεί, Γαστούνης 66, πλατεία Μεταμόρφωση Σωτήρος, Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η ίδρυση του συλλόγου οινοποιών Αχαϊας, με την σύνταξη του καταστατικού και θα οριστεί η ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη του προεδρείου.
Καλούμε, λοιπόν όλα τα οινοποιεία που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό το σύλλογο, να παραβρεθούν στην επόμενη συνάντησή μας.
Σκοπός της δημιουργίας του συλλόγου, είναι η διεκδίκηση όλων των θεμάτων που αφορούν τον αμπελουργικό και οινολογικό κλάδο στην περιοχή μας, η προβολή και καταξίωση των Αχαϊκών οίνων, αλλά και συναντήσεις - επισκέψεις και ανταλλαγή απόψεων γενικά για την σωστή οινοποίηση των κρασιών μας.
Περισσότερες  πληροφορίες στο τηλ. 2610277727 Χρυσανθακόπουλος - οινολογικά υλικά
ή στο τηλ. 6958797090 Σιαμπάνη Μαρία - οινολόγος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου