Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,

έπειτα και από την επίσκεψη στο οινόραμα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι επιβεβλημένη πια η κοινή δράση των αχαϊκών οίνων με ομαδικές δραστηριότητες.
Τα οινοποιεία της Αχαϊας θα πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο και να "απαιτήσουν" τη θαυμαστή θέση που τους αξίζει στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο.
Για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί η ομάδα πρωτοβουλίας για την ανάδειξη των Αχαϊκών οίνων και μέσα από τις συναντήσεις μας εσείς οι οινοποιοί θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύλλογο. Θα σας βοηθήσουμε σε αυτή την απόφασή σας ενημερώνοντας το δυνατό περισσότερους, γιατί η δημιουργία του συλλόγου χρειάζεται 21συμμετοχές από οινοποιεία της Αχαϊας που έχουν φυσικά άδεια λειτουργίας. Όσοι δεν επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε ως μέλη ενός συλλόγου, καλό θα είναι να παραστατείτε στη συνάντηση για να ακουστούν και οι αντίθετες απόψεις . Αν δεν υπάρχει η απαραίτητη συμμετοχή θα προσπαθήσουμε την επόμενη φορά αλλά σίγουρα αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε την προσπάθεια για την ανάδειξη των Αχαϊκών οίνων.
Η προσπάθεια αυτή θα μπορεί να συνεχίζεται και χωρίς την ύπαρξη του συλλόγου, που απλά επιβάλεται για την διεκδίκηση και των άλλων θεμάτων που αφορούν τα οινοποιεία και όχι οπωσδήποτε για την προβολή τους.
Με αυτό το σκεπτικό έχει δημιουργηθεί και το παρόν e-mail καθώς και το axaikoioinoi.blogspot.com ώστε να υπάρχει ένας τρόπος επικοινωνίας.
Θα θέλαμε να μας στείλετε σε αυτή τη διεύθυνση επικοινωνίας τις τυχόν διακρίσεις που κατέχετε στα προϊόντα σας γιατί θα δημιουργήσουμε μία σελίδα με αυτή την αναφορά ώστε ο επισκέπτης του site να ενημερώνετε για τις διακρίσεις των αχαϊκών οίνων και όλων των συναφή επαγγελμάτων που δραστηριοποιούνται στην Αχαϊα.

συνάντηση Πέμπτη 22 Μαρτίου  και ώρα 20:00 στα γραφεία ενός εκπολιτιστικού συλλόγου που μας φιλοξενεί προς το παρόν, πλατεία Μεταμόρφωση Σωτήρος, Γαστούνης 66 Πάτρα
τηλ. για πληροφορίες:  2610 277727 Σιαμπάνη Μαρία - οινολόγος


παρακαλούμε ενημερώστε και τους συναδέλφους που δεν έχουν ηλεκτρονική διεύθυνση.
Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της 2ης έκθεσης Αχαϊκών οίνων στο κέντρο της Πάτρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου